Experts aan het woord: Problemen met nieuwe vriendin

03 juli 2020

[wp_ulike]

advies dokter erectie

In dit artikel is er ruimte voor klanten van Dokter Erectie om vragen te stellen aan een van onze experts. In dit geval beantwoord Dokter Ispirescu een vraag van Michael. Hij is sinds kort weer verliefd geworden. Echter heeft hij nog geen seks gehad met zijn nieuwe liefde. Sinds hij met haar gaat krijg hij geen goede erecties meer. Hij vraagt zich af hoe dat komt. Hieronder zijn verhaal:

Ik ben Michael en ik ben 59 jaar. Ik ben 40 jaar getrouw geweest, mijn vrouw is vorig jaar bij mij weg gegaan. Ik ben een paar maanden geleden gelukkig weer een hele leuke vrouw tegen gekomen bij de tennisclub. We hebben het er naar ons zin samen. Ik ben weer helemaal verliefd en dat is een fijn gevoel. Toch staat onze relatie sinds enige tijd onder druk. Sinds ik samen ben met haar kan ik geen goede erecties meer krijgen. Ik wil hier zo snel mogelijk wat aan doen, ik wil haar niet kwijt. Wat is hier de oorzaak van denkt u? En wat kan ik hier aan doen?

Het antwoord van dokter Ispirescu voor Michael

In dit geval kan het erectieprobleem twee oorzaken hebben. Het kan komen door de leeftijd van Michael. Wanneer mannen ouder worden maken ze minder actief testosteron aan in hun lijf. Terwijl testosteron het belangrijkste sekshormoon is in het lichaam. Na je 30e levensjaar produceert je lijf gemiddeld elk jaar 1 tot 2 procent minder testosteron. Dat is niet een erg sterke daling. Echter als een man de 40 en 50 passeert neemt die procentuele afname toe en maakt je lichaam steeds minder testosteron aan. Dit proces kan versneld worden als een man overgewicht of gezondheidsproblemen heeft. Ook is de kans groter dat iemand op deze leeftijd medicijnen slikt. Medicijnen kunnen er ook voor zorgen dat je testosteronspiegel omlaag gaat. Ook hebben mannen over het algemeen wat minder seks op latere leeftijd, dit resulteert ook in de afname van het testosteron. Het ligt er dus maar net aan hoe fit je bent en hoe het gaat met je gezondheid. De hoeveelheid testosteron en de snelheid van de testosteron daling kan per man verschillen.

Ook verlopen de lichamelijke reacties op de erotische opwinding langzamer. Bij een man op leeftijd is het normaal dat er meer tijd nodig is voordat de erectie volledig is. Ook is het op en neer gaan van opwinding en verslapping en verharding van de erectie tijdens het vrijen is een veel voorkomende ervaring. Hoewel dit normaal is voor een man op deze leeftijd gaan sommige mannen zich toch druk maken of er iets mis is. Juist door je druk te maken krijg je vaak minder goed een erectie. Angst is dan de reden van impotentie. Als de man weer een keer een poging waagt. Dan is er grote kans dat door zijn gebrek aan zelfvertrouwen dit tot een mislukking leidt.

Daarnaast is het ook goed mogelijk dat de oorzaak van het erectieprobleem komt omdat Michael lang getrouwd is geweest. Met zijn vrouw heeft hij maar liefst 40 jaar lang seks gehad. Soms is het zo dat de vrouw de enige sekspartner is geweest die een man heeft gehad. Dat wil niet zeggen dat het een fijn seksleven was. Maar het was wel heel vertrouwd. Het komt vaak voor dat mannen bij een volgende sekspartner meer moeite hebben. Hoewel de behoefte van een man om seks te hebben met een andere vrouw er weer snel is. Wil dat niet zeggen dat het ook gelijk weer lukt. Vaak is de nieuwe vriendin jonger en voelt de man een grotere druk om te presteren. Hierdoor speelt onzekerheid een grote rol. Hierdoor kan het komen dat de man ineens geen goede erecties meer kan krijgen. Angst is een van de meest voorkomende oorzaken van erectieproblemen.

In deze situatie kunnen erectiepillen een goede uitkomst bieden. Maak bijvoorbeeld eens gebruik van Super Kamagra. Dit is een wondermiddel voor mannen die ervoor gaat zorgen dat een man weer een harde erectie krijgt. Daarnaast zorgt het ervoor dat een man het langer volhoudt in bed. Een perfecte manier om zelfverzekerd aan een seksrelatie te beginnen met een nieuwe partner. Het geeft een man net die eerste boost zelfvertrouwen die het nodig heeft. Daarnaast kan het ervoor zorgen dat je op oudere leeftijd nog een harde erectie kunt krijgen. Vaak werkt het goed om een aantal keer Super Kamagra te gebruiken voor een man om zijn zelfvertrouwen weer terug te winnen.

Meer artikelen lezen over liefde en seks?

⭢ Hoe voorkom je te snel klaarkomen

⭢ Waar zitten de erogene zones van de man?

⭢ 5 redenen waarom seks gezond is

 

 

Bekijk ook:

Hoe Moet je Beffen? – Maak Iedere Vrouw Helemaal Gek

Hoe Moet je Beffen? – Maak Iedere Vrouw Helemaal Gek

Hoe moet je beffen? – Maak iedere vrouw helemaal gek Nou lekker, je hebt de erectiepil binnen en je penis staat letterlijk klaar voor de actie. De pil zorgt er natuurlijk ook voor dat je een ware seksgod bent en dat je niet eens je best hoeft te doen om je partner te...

Overweeg jij om Erectiepillen te Gebruiken? Lees Dit Eerst!

Overweeg jij om Erectiepillen te Gebruiken? Lees Dit Eerst!

  Overweeg jij om erectiepillen te gebruiken? Lees dit eerst! Het slikken van erectiepillen is geen lichte keuze om te maken. Erectiepillen zijn handig om een avond vol genot met je partner te kunnen beleven, maar het is niet de bedoeling (en ook zeker niet...

Geen of weinig zin in seks? Hoe komt dat?

Geen of weinig zin in seks? Hoe komt dat?

Geen of weinig zin in seks? Hoe komt dat toch? Tientallen jaren geleden waren wij mensen wat actiever op het seksuele vlak dan dat we in deze tijd zijn. Statistieken wijzen uit dat we toch minder snel en minder vaak samen het bed in duiken. Wij vinden het interessant...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.