De 8 grootste afknappers tijdens seks voor mannen

30 september 2020

[wp_ulike]

afknappers seks mannen

Net zoals er meerdere manieren zijn waarop vrouwen afknappen op mannen tijdens de seks, geldt dit natuurlijk ook andersom. Een man is misschien niet altijd even duidelijk over wat hij wel en niet aantrekkelijk vindt. Maar er zijn wel degelijk manieren waarop een man compleet kan afknappen op een vrouw tijdens de seks. Gelukkig zijn er veel overeenkomsten tussen waar mannen op af kunnen knappen tussen de lakens. Als vrouw kan je je best onzeker voelen voordat je het bed in duikt met een nieuwe man. In dit artikel vertellen we je de dingen waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je nieuwe bedpartner je niet gelijk naar huis stuurt. Beter voorkomen dan genezen!

Geen initiatief tonen

Het klopt dat mannen het soms fijn vinden als een vrouw een beetje onderdanig is in bed. Mannen vinden het leuk om de leiding te nemen, ze willen graag het ‘mannetje’ zijn in bed. Als je hier van bewust bent kan je hier op inspelen. Echter vinden mannen het vreselijk als een vrouw op bed gaat liggen en niet beweegt terwijl hij al het werk doet. Een man vindt het belangrijk als je actief meedoet. Hij wilt voelen dat je hem graag wilt en dat hij het jou naar je zin maakt. Het is echt een afknapper als jij daar maar ligt en geen passie toont. Kom in actie en toon ook initiatief!

Een orgasme faken

Mannen zijn troste wezens en ze willen het gevoel hebben dat ze jou voorzien hebben van een goed potje seks. Wanneer jij het tijdens laat blijken dat je een orgasme hebt gehad, maar uiteindelijk toegeeft dat je dit orgasme hebt gefaked. Dan geef je de man het gevoel alsof ze iets iet goed hebben gedaan. Terwijl hij dacht dat hij jou het orgasme van je leven heeft gegeven. Dit is voor mannen een afknapper.

Een flinke haardos

De meeste mannen vinden het niet fijn om na een leuke avond het bed in te duiken met een vrouw, en er dan achter te komen dat je er van onder uitziet als een ongesnoeide heg. De meeste mannen vinden een beetje haar geen probleem. Maar als jij overal haar hebt waar de zon niet schijnt dan is dit een flinke afknapper. De meeste mannen kunnen een glad vrouwenlichaam zeer waarderen. Zorg er dus voor dat je er netjes en verzorgd uitziet.

TIPS : weghalen schaamhaar vrouwen

Oma lingerie

De meeste mannen worden maar wat opgewonden van een vrouw in sexy lingerie. Zorg er daarom voor dat je de man op dit gebied wat te bieden hebt. Wanneer jij je broek uittrekt, en hij ziet dat je een grote oma onderbroek aan hebt, dan is de kans groot dat je binnen een paar minuten weer buiten staat. Hij wilt niet het gevoel hebben dat ze oma voor hem staat, of dat je juist heel kinderachtig ondergoed aan hebt. Wees je hier bewust van.

Hygiëne

Het is waarschijnlijk de grootste afknapper voor zowel mannen als vrouwen, een bedpartner die het niet zo nauw neemt met hygiene. Een grote afknapper voor mannen is een vagina die stinkt. Veel vrouwen gaan er vanuit dat het wel goed zit met de geur van hun vagina. Echter kan het zomaar zijn dat je door ongezonde voeding, zweten of andere redenen niet zo lekker ruikt daar beneden. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van je eigen situatie.

Je zet het licht uit

Het kan zijn dat een vrouw onzeker is over haar lichaam waardoor ze steeds het licht uit doet voordat de seks gaat plaatsvinden. Ondanks dat dit vervelend is voor de vrouw dat ze zich zo voelt is het wel een afknapper voor mannen. Mannen willen juist kunnen genieten van het vrouwelijk lichaam tijdens de seks. Een manier daarvan is door het lichaam te bewonderen. Wanneer jij dat hem verbiedt door steeds het licht uit te zetten weet hij niet zo goed hoe hij daar op moet reageren. Waarschijnlijk vindt hij het heel erg jammer.

Scheten laten

De meeste mannen vinden het al vies als vrouwen buiten de seks om een scheet laten. Laat staan tijdens de seks. Helemaal als hij jou met zijn mond aan het bevredigen is, en je laat dan een scheet. Grote kans dat hij het voor gezien houdt. Dit is echt een afknapper.

Vinger in de kont

Hoewel sommige mannen een vinger in hun kont kunnen waarderen, is dit vaak niet het geval als het onaangekondigd komt. Als je zonder waarschuwing een vinger in zijn kont stopt is dit een afknapper in bed. Bij de meeste mannen valt dit niet goed in de smaak. Het gevoel van onmannelijkheid overheerst dan en hij zal zich niet zo goed een houding weten te geven. Praat er daarom over en probeer het pas daarna.

 

Meer interessante artikelen lezen over liefde en seks?

⭢ 5 Redenen waarom seks zo gezond is

⭢ De beste seksstandjes voor elk formaat penis

⭢ Deze seksspeeltjes zorgen voor een betere orgasme

Bekijk ook:

Kegel oefeningen voor mannen

Kegel oefeningen voor mannen

Kegel oefeningen voor mannen - Een manier om het langer vol te houden in bed, dat zouden de meeste mannen interessant vinden. Door middel van kegel oefeningen is het mogelijk om het langer vol te houden in bed. Kegel oefeningen zijn gericht op het trainen van de...

Erectiepillen voor beginners

Erectiepillen voor beginners

Erectiepillen voor beginners - Er zijn veel verschillende redenen waarom mannen beginnen met het slikken van erectiepillen. Het kan zijn dat naarmate je ouder wordt het libido in je lichaam afneemt. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om een erectie te krijgen....

Pijn bij het vrijen

Pijn bij het vrijen

Pijn bij het vrijen - In de meeste gevallen wordt er op deze blog gesproken over erectieproblemen bij de man. Wat de oorzaken zijn en wat de mannen hier aan kunnen doen. Bij vrouwen komen seksuele aandoeningen ook regelmatig voor, daar willen we wat meer informatie...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.