Zo wordt jij een betere minnaar: 3 technieken

15 juni 2020

[wp_ulike]

minnaar

Hoe wordt jij een betere minnaar – Helaas wordt niemand geboren als een perfecte minnaar. De enige manier waarop jij een gevorderde minnaar wordt is door ervaring. Je leert steeds beter omgaan met het vrouwelijk lichaam naarmate je meer hebt geoefend. Je oefent door nieuwe dingen uit te proberen met je partner, door haar dingen te vragen, door te kijken en door te luisteren. Het kan goed zijn dat jij op dit moment al een gevorderde minnaar bent. Toch proberen wij je verder te helpen en je een nóg betere minnaar te maken. Met deze kennis en de bewezen technieken ontwikkel je je verder. Verras je bedpartner met deze oosterse technieken.

Wees de perfecte minnaar met een rustige start

Het is niet de meest voorkomende manier om een vrijpartij te beginnen, maar vertrouw er op dat dit werkt. Je begint de vrijpartij door langzaam je partners voeten te strelen. Deze handeling maakt veel los bij je partner. Het stimuleert de vrouw zowel op fysiek als op emotioneel niveau. Deze techniek zorgt voor ontspanning en prikkelingen op hetzelfde moment. Probeer het eens, het resultaat zal je verrassen.

De techniek uitgelegd:

 • Kniel op de grond neer en pak een voet met beide handen vast. Met je duimen maakt je zachte ronde bewegingen op de zool van de voet. Oefen af en toe wat meer druk uit en laat daarna weer los. De bovenkant van de voet kan worden gemasseerd met de vingers.
 • Masseer beide voeten volledig voordat je met deze handeling stopt. Geef tijdens het masseren zachte kusjes op de onderkant van de voet.
 • Pak daarna de voetzool vast tussen de handpalm en de vingers. Laat je hand langzaam van boven naar beneden over de voet glijden. Probeer hierbij goed de voetzool te strelen met de duim.
 • Herhaal deze beweging met je andere hand en zorg ervoor dat je deze handeling constant afwisselt in een fijn ritme.
 • Bij de volgende handeling pak je iedere teen om beurten vast tussen je vingers en duim. Trek de teen een stukje naar boven en laat daarna weer los. Masseer elke tijd een tijdje nadat je ze een stukje naar boven hebt getrokken. Neem af en toe een teen in uw mond en laat uw tong langzaam over de tenen glijden. Wissel dit af met kusjes en strelen.
 • Herhaal dit een aantal keer bij beide voeten.

Laat de spanning los

Je hoort regelmatig dat vrouwen meer moeite hebben om zich compleet over te geven tijdens de seks. Dit is ook de reden waardoor ze vaak niet klaarkomen en geen voldaan gevoel hebben na de seks. Met deze techniek zorg je ervoor dat jij haar dit gevoel geeft. Een vrouw moet eerst ontspannen voordat ze volledig in het moment op kan gaan. Jij kan haar dit fijne gevoel geven en kijk wat er gebeurt.

De techniek uitgelegd:

 • Ga op de grond zitten en laat de vrouw voor jou op haar rug op de grond liggen. Zo kan je haar achterhoofd in je beide handen nemen.
 • Druk met je vingertoppen rustig tegen de slapen aan en plaats je duimen over het midden van het voorhoofd.
 • Masseer de slapen met een ronddraaiende beweging en streel met je duimen de wenkbrauwen in de richting van je vingers.
 • Daarna druk je met je vingertoppen rustig op de kaken, vlak bij de oren en onder de jukbeenderen. Dit is een plek waar veel spanning is. Je kunt de kleine spieren op deze plek laten ontspannen door in kleine rondjes met je vingers te strelen. Wissel regelmatig af in de hoeveelheid druk die je geeft.
 • Laat je vingers over de hals en de kin van je vrouw glijden en raak tussen door haar lippen aan. Doe dit met lichte bewegingen, een aantal keer achter elkaar. Door deze handelingen komt je partner helemaal los.

Yoni massage

De G-spot van de vrouw wordt ook wel de yoni genoemd. Dit is een gevoelig plekje in de vagina, dat bij een goede stimulatie, kan zorgen voor een fijn orgasme. Het is het uiteinde van de clitoris (aan de binnenkant). Het masseren van dit plekje is een techniek die iedere man onder de knie moet hebben. Het geeft de vrouw een goed gevoel en het is een manier van ontspanning. Het is een perfecte techniek om toe te passen na de twee bovenstaande technieken.

De techniek uitgelegd:

 • Steek twee vingers ongeveer drie centimeter in de vagina van de vrouw. Draai de palm van je hand naar boven.
 • Als je met de palm naar boven komt krom je de vingers naar boven. Denk hierbij aan een ‘kom hier’ beweging. Zo krijg je een idee van de houding van je hand.
 • De yoni van een vrouw zit een aantal centimeter diep in de vagina van een vrouw. Het plekje voelt wat zachter aan dan de rest van de binnenkant.
 • Heb je het plekje gevonden? Oefen hier dan druk op uit in de ‘kom hier’ houding door met je vingers te bewegen.
 • Het is geen ramp als je het specifieke plekje niet kan vinden, de vrouw zal deze manier sowieso als fijn ervaren. Wie weet kom je een ander plekje tegen dat zorgt voor hevige stimulatie. Je kunt ervoor kiezen om tijdens de yoni massage ook nog gebruik te maken van je tong.

 Benieuwd naar de gevoelige zones van de man? Lees dan dit artikel: https://doktererectie.com/erogene-zones-man/

Meer interessante artikelen lezen over liefde en seks?

⭢ Hoe voorkom je te snel klaarkomen

⭢ De beste seksstandjes voor jouw formaat penis

⭢ Deze seksspeeltjes zorgen voor een betere orgasme

Bekijk ook:

Hoe Moet je Beffen? – Maak Iedere Vrouw Helemaal Gek

Hoe Moet je Beffen? – Maak Iedere Vrouw Helemaal Gek

Hoe moet je beffen? – Maak iedere vrouw helemaal gek Nou lekker, je hebt de erectiepil binnen en je penis staat letterlijk klaar voor de actie. De pil zorgt er natuurlijk ook voor dat je een ware seksgod bent en dat je niet eens je best hoeft te doen om je partner te...

Overweeg jij om Erectiepillen te Gebruiken? Lees Dit Eerst!

Overweeg jij om Erectiepillen te Gebruiken? Lees Dit Eerst!

  Overweeg jij om erectiepillen te gebruiken? Lees dit eerst! Het slikken van erectiepillen is geen lichte keuze om te maken. Erectiepillen zijn handig om een avond vol genot met je partner te kunnen beleven, maar het is niet de bedoeling (en ook zeker niet...

Geen of weinig zin in seks? Hoe komt dat?

Geen of weinig zin in seks? Hoe komt dat?

Geen of weinig zin in seks? Hoe komt dat toch? Tientallen jaren geleden waren wij mensen wat actiever op het seksuele vlak dan dat we in deze tijd zijn. Statistieken wijzen uit dat we toch minder snel en minder vaak samen het bed in duiken. Wij vinden het interessant...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.