Ervaring Super Kamagra : Ketsende Konijnen

28 oktober 2019

[wp_ulike]

ervaring super kamagra

Het is weer zover, de leukste feestdagen van het jaar – Het is Pasen! Na de eerste Paasdag achter de rug te hebben is het bijna de avond van de tweede Paasdag. Zometeen komt mijn vriendin langs om me te helpen het huis te versieren en de eieren te verstoppen. Het is al jaren een traditie van mijn familie geweest om 2e Paasdag samen te vieren. En dit jaar wilde ze dolgraag mijn vriendin ontmoeten. Wat een vreugde! Tot laat op de dag luisterde we naar de leukste Paasnummers en waren we druk in de weer met de voorbereidingen van de avond.

Tijdens de voorbereidingen hield ik een scherp oog op de brievenbus. Vandaag zou mijn Super Kamagra moeten worden bezorgd. Omdat ik weet hoe familieavonden eindigen in een romantische smeltpot van aubergine en perzik, wilde ik het deze keer eens wat langer volhouden. Ik kom voor mijn gevoel te snel klaar. En na wat onderzoek op het internet kwam ik op het erectiemiddel Super Kamagra uit. Die naast een stevige vleesknots ook het klaarkomen doet uitstellen. Hopen dat het zo nog op tijd wordt bezorgd. Dit zou de perfecte avond zijn voor mijn eerste ervaring Super Kamagra. Toen we klaar waren met alle voorbereidingen gingen we nog even ontspannen op de bank, achter de buis. Na enkele minuten hoorde ik iets kletteren in de brievenbus. “Zal ik even kijken schat?” Nee joh schat ik ga wel even. Nonchalant liep ik naar de bus en zag ik een blanco bubbeltjesplastic verpakking liggen. Dit moet het zijn! Ik scheurde subtiel de verpakking open en zag de magische pillen liggen. Snel wegstoppen. “Zit er nog iets interessants tussen schat?” – Zei m’n vriendin. “Nee hoor, weer zo’n onzin helderziende visitekaartje van Professor Özkam”.

Lepeltje-lepeltje op de sofa

Zodra de familie was gearriveerd gingen we direct eten en eieren zoeken, vervolgens gingen we knus met zijn allen ontspannen in de woonkamer. Samen met mijn schattebout lag ik op de sofa. We waren als twee bonken vlees aan elkaar gehecht. Lepeltje-lepeltje, op een vunzige wijze. Omdat de familie al de hele tijd om ons heen hing, hadden we maar weinig tijd gehad om te kroelen. Beiden waren we onwijs wulps. Ik ejaculeerde al bijna tijdens het wegdromen. Het is tijd voor mijn eerste ervaring Super Kamagra! Snel stond ik op van de sofa en ging ik naar het toilet om de Super Kamagra pil doormidden te breken. Dit deed ik omdat op internet stond dat je bij de eerste ervaring Super Kamagra de pil beter doormidden kan breken omdat het sterk spul is. Men zegt dat een halve meestal de klus al klaart. Toen ik terug op de bank plofte, wikkelde ze een fleece dekentje om ons heen. Toen de film even bezig was begon ze te vozen. Ze pakte mijn semi stijve penis vast en begon deze te stimuleren met haar handpalmen. Met als gevolg een erectie. Normaal gesproken had ik al mijn vruchtbare sap allang aan de deken verspilt. Blijkbaar doet de Super Kamagra zijn werk. Ze ging nog even door met schudden maar stopte vervolgens omdat het anders zou gaan opvallen met de familie op enkele meters afstand.

Ketsende konijnen

De film is afgelopen en tot nu toe ben ik zeer tevreden betreft mijn eerste ervaring Super Kamagra. Het zaad is nog netjes opgeslagen voor de eruptie die eraan komt. Ze vroeg of ik mee ga na haar appartement. Dat vond ik prima idee en we stapten vervolgens met zijn tweeën in de auto naar haar huis. Ondertussen was het al donker en ik zat achter het stuur omdat ik nog redelijk helder was. Met een erectie die nauwelijks te temmen was werd vervolgens ook nog mijn favoriete Paasnummer afgespeeld op de radio ‘Drake – God’s Plan’. Dit was de de druppel die de emmer deed  overlopen. Ik neem direct de eerste afslag en parkeer de auto vervolgens bij mijn oude school. Gordel uit en ik gooi mezelf op de achterbank. Vervolgens trek ik het vrouwtje van haar stoel zo bovenop me. Onze kleding schuren we van elkaar af en we gaan tekeer als ketsende konijnen. Normaal gesproken ejaculeer ik al na drie minuten, maar deze keer hoefde ik het nieteens in te houden. Ondertussen zijn we al 20 minuten verder. Hoera, record verbroken! Ik voel dat ze haar vaginale sluitspieren steeds verder dichtknijpt en m’n genotknots voelt alsof die door rolladetouwjes wordt afgeknepen. Dit deed de das om, en de vruchtbare stroop spoot recht in haar baarmoeder. Wauw wat dit spannend, en een betere situatie voor mijn eerste ervaring Super Kamagra kon ik me niet bedenken.

 

Bekijk ook:

Hoe Moet je Beffen? – Maak Iedere Vrouw Helemaal Gek

Hoe Moet je Beffen? – Maak Iedere Vrouw Helemaal Gek

Hoe moet je beffen? – Maak iedere vrouw helemaal gek Nou lekker, je hebt de erectiepil binnen en je penis staat letterlijk klaar voor de actie. De pil zorgt er natuurlijk ook voor dat je een ware seksgod bent en dat je niet eens je best hoeft te doen om je partner te...

Overweeg jij om Erectiepillen te Gebruiken? Lees Dit Eerst!

Overweeg jij om Erectiepillen te Gebruiken? Lees Dit Eerst!

  Overweeg jij om erectiepillen te gebruiken? Lees dit eerst! Het slikken van erectiepillen is geen lichte keuze om te maken. Erectiepillen zijn handig om een avond vol genot met je partner te kunnen beleven, maar het is niet de bedoeling (en ook zeker niet...

Geen of weinig zin in seks? Hoe komt dat?

Geen of weinig zin in seks? Hoe komt dat?

Geen of weinig zin in seks? Hoe komt dat toch? Tientallen jaren geleden waren wij mensen wat actiever op het seksuele vlak dan dat we in deze tijd zijn. Statistieken wijzen uit dat we toch minder snel en minder vaak samen het bed in duiken. Wij vinden het interessant...

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ervaring Kamagra: Topsport | Klant ervaringen van Dokter Erectie - […] was het heerlijk en wat deed die Kamagra goed zijn werk. We waren beide voldaan. Ik heb wel eens…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.