Hoe Moet je Beffen? – Maak Iedere Vrouw Helemaal Gek

28 november 2022

[wp_ulike]

hoe moet je beffen

Hoe moet je beffen? – Maak iedere vrouw helemaal gek

divider

Nou lekker, je hebt de erectiepil binnen en je penis staat letterlijk klaar voor de actie. De pil zorgt er natuurlijk ook voor dat je een ware seksgod bent en dat je niet eens je best hoeft te doen om je partner te laten genieten… toch? Een erectiepil is natuurlijk leuk en aardig, maar het betekent niet dat je automatisch je partner het genot gaat brengen wat ze wil. Al snel kan het zijn dat er vooral gefocust wordt op penetratie en het klaarkomen van de man, want jij hebt immers de erectiepil geslikt.

Maar het is ook leuk voor je partner om echt even in het middelpunt te staan. Orale seks is namelijk een fantastisch middel om je partner puur genot te laten ervaren en haar echt even de aandacht te geven die ze wil. Beffen is erg intiem en toont ook dat jij jouw partner wil laten klaarkomen en daarmee haar plezier net zo hoog acht als jouw eigen plezier.

Penetratie is leuk en aardig, maar niet iedere vrouw komt daardoor aan haar trekken. En soms wordt de seks ook nog eens extra leuk nadat je haar al even hebt laten genieten. Maar hoe moet je beffen? Zijn er bepaalde bef technieken die iedere vrouw helemaal gek maken?

Wij hebben een aantal tips voor je neergezet over hoe je moet beffen. Deze bef technieken en vooral ook de opbouw ernaartoe, zorgen ervoor dat jij binnen no-time jouw partner laat genieten met niks minder dan jouw tong.

 

bef technieken tips

 

De beste bef technieken om je partner volop te laten genieten

divider

Zorg ervoor dat je partner op haar gemak is

divider

Het belangrijkste bij iedere seksuele handeling is dat beide mensen volledig op hun gemak zijn. Je kan pas echt genieten als er een ontspannen maar toch opgewonden sfeertje is. Het kan zijn dat je partner onzeker is om gebeft te worden. Er ontstaat bij een groot deel van de vrouwen een bepaalde onzekerheid die te maken kan hebben met hygiëne en onzekerheid. “Ruikt het niet vies? Is mijn vagina wel mooi en aantrekkelijk?”

Zeg bijvoorbeeld:

“Je bent sexy”

Het is doel om haar onzekerheden weg te nemen en haar een vertrouwd gevoel te geven. Stel haar volledig op haar gemak. Dit kan doormiddel van communicatie en lichaamstaal. “Je bent sexy” – terwijl je langzaam naar beneden werkt of met haar zoent is een goede manier om haar te laten weten dat je dit wil en dat je ieder onderdeel van haar lichaam accepteert en sexy vindt.

 

Een beetje voorspel voordat je gaat beffen

divider

Misschien ben je zo enthousiast, dat je gelijk wil beginnen met de actie. Natuurlijk leuk, maar we raden aan om toch echt met wat klassiek voorspel te starten. Zoenen, aanraken, een langzame opbouw…

Het schijnt een goed effect te hebben om juist eerst alles te doen voordat je daarbeneden begint. Werk jezelf er langzaam naartoe, en mis geen plekje. Een sensuele zoen in de nek, een beetje knabbelen aan de oren, een paar minuten aandacht aan de borsten… alles gaat meehelpen om de spanning op te bouwen voor jouw finale act.

 

Een comfortabele houding

divider

Als jij (en vooral zij!) eenmaal zo ver is, is het belangrijk om een comfortabele positie aan te nemen om te beffen. Je kan je voorstellen dat niet iedere positie even goed werkt. Vaak werkt het goed als zij op haar rug ligt met de benen wijd. Indien ze dat prettig vind, kan er een kussentje of deken onder haar billen liggen. Zo creëer je voor jullie beide een comfortabele positie.

 

Begin rustig

divider

Jouw finale act kan beginnen! Maar loop niet te hard van stapel. De kans is groot dat je partner nu helemaal opgewonden is door het geweldige voorspel wat je net hebt gedaan. Begin met zachte kusjes rondom de vagina en werk langzaam toe naar de gevoelige schaamlippen en de clitoris.

Maar wat ook vooral belangrijk is: communicatie. Je partner laat wellicht in kreunen en ademhaling wel weten wat ze lekker vind, maar het tussendoor een enkele keer vragen kan geen kwaad. “Lekker?” is al voldoende om de bevestiging te krijgen die je nodig hebt.

 

Hoe stimuleer je de clitoris?

divider

Als ze eenmaal zo ver is, is het tijd om naar de clitoris en de schaamlippen over te stappen. De clitoris is zeer gevoelig en staat vaak centraal in iedere bef techniek. Begin rustig met het likken van de clitoris terwijl je haar hele lijf blijft aanraken met je handen. Beweeg ook langzaam een hand naar de vagina om de schaamlippen een beetje opzij te duwen om ook hier even je kunsten te tonen.

Wellicht heb je wel eens van de alfabet methode gehoord. Het idee is dat je dan iedere letter van het alfabet likt met je tong. Zo breng je genoeg variatie mee en kom je er snel genoeg achter wat ze het lekkerst vindt. De houding van je tong is hierin ook belangrijk.

Wat veel mannen namelijk niet weten is dat de tong heel anders aan kan voelen als je deze op verschillende manier gebruikt. Als je de tong meer uitsteekt, krijg je een gevoeligere en puntige tong waardoor dit veel intenser en wellicht ook ‘onvriendelijk’ aanvoelt in het begin. Als je het oppervlak van je tong gebruikt, pak je een groter deel van de vagina mee en voelt het ook een stuk zachter en sensueler aan.

Maar wat ze hierbij lekker vindt kan sterk verschillen! Communiceer over wat ze prettiger vindt, als ze dat al niet half-schreeuwend laat horen. De een houdt namelijk wel van een wat puntigere tong, terwijl de ander dat nooit van haar leven hoeft te ervaren.

 

Tips Voorspel Beffen

 

Onderweg naar het orgasme

divider

Het is natuurlijk al mogelijk dat ze van alle stimulatie al is klaargekomen. Zo ja, lekker bezig, ga naar de laatste stap. Is dit nog niet het geval, dan is het tijd om het tempo steeds meer te verhogen. Gebruik naast je tong ook je vingers om zowel met de clitoris, de schaamlippen als de vagina te spelen. Dit allemaal terwijl je met je mond steeds speelser en sneller gaat.

Zorg ervoor dat je op haar lichaamstaal let. De ademhaling, de kreunen, wellicht haar handen op je hoofd die je praktisch sturen. Blijf haar strelen over de borsten, dijen, kont en waar je handen ook maar kunnen komen.

Op een gegeven moment merk je waarschijnlijk dat ze dichtbij komt. Wellicht geeft ze ook aan de ze dicht bij een orgasme zit. Het is dan van uiterst belang dat je precies blijft doen wat je doet, op het precieze tempo waarop je het doet! Ze vraagt niet om versnelling of dat je harder gaat, wat soms bij de man wel het geval is. Als je verandert in tempo of gedrag, kan het maar zo zijn dat je juist haar orgasme tegenhoudt. Ook hier speelt communicatie een rol.

 

Een rustperiode

divider

Heb je je partner laten klaarkomen? Gun haar dan even wat rust en stop met de stimulatie van haar clitoris en vagina. Ken je dat gevoelige gevoel bij je penis als je net bent klaargekomen? Vrouwen ervaren hetzelfde. Dit is het perfecte moment om even dicht tegen elkaar aan te liggen en indien jullie dat beide willen, het genot voort te zetten.

Nadat jullie seksuele avond voorbij is, is het een geschikt moment om even na te praten. Communiceer over wat jij fijn en prettig vond en vraag haar wat zij lekker vond. Hierdoor weet je de volgende keer precies wat je moet doen om je partner volledig in het middelpunt te zetten.

We hopen dat je door deze lijst beter weet hoe je moet beffen om de dame in kwestie volop te laten genieten. Succes!

Leer jij beter van een filmpje? Bekijk deze tutorial!

 

Bekijk ook:

Wat is Kamagra? Is Kamagra gevaarlijk?

Wat is Kamagra? Is Kamagra gevaarlijk?

Wat is Kamagra? Kamagra is een veelgebruikt en bekend erectiemiddel. Ook op de Nederlandse markt wordt Kamagra steeds vaker gebruikt en aangeboden. Kamagra is een van Indisch origine erectiemiddel en biedt hetzelfde effect als de zeer bekende Viagra: het doel is om...

Overweeg jij om Erectiepillen te Gebruiken? Lees Dit Eerst!

Overweeg jij om Erectiepillen te Gebruiken? Lees Dit Eerst!

  Overweeg jij om erectiepillen te gebruiken? Lees dit eerst! Het slikken van erectiepillen is geen lichte keuze om te maken. Erectiepillen zijn handig om een avond vol genot met je partner te kunnen beleven, maar het is niet de bedoeling (en ook zeker niet...

Geen of weinig zin in seks? Hoe komt dat?

Geen of weinig zin in seks? Hoe komt dat?

Geen of weinig zin in seks? Hoe komt dat toch? Tientallen jaren geleden waren wij mensen wat actiever op het seksuele vlak dan dat we in deze tijd zijn. Statistieken wijzen uit dat we toch minder snel en minder vaak samen het bed in duiken. Wij vinden het interessant...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *