Kegel oefeningen voor mannen

11 november 2020

[wp_ulike]

kegel oefeningen

Kegel oefeningen voor mannen – Een manier om het langer vol te houden in bed, dat zouden de meeste mannen interessant vinden. Door middel van kegel oefeningen is het mogelijk om het langer vol te houden in bed. Kegel oefeningen zijn gericht op het trainen van de bekkenbodemspier. De benaming komt van de gynaecoloog die de oefeningen heeft bedacht, Arnold Kegel. Kegel oefeningen zijn er zowel voor mannen als vrouwen. Beide geslachten zijn in het bezit van bekkenbodemspieren. De bekkenbodemspier is de spier die je aanspant als je je plas in probeert te houden. Probeer het maar eens, dat weet je wat we bedoelen. In dit artikel leggen we een aantal oefeningen uit die jouw bekkenbodem sterker maken. Met als doel het langer vol te houden in bed!

 

Kegel oefeningen leidt tot betere seks

Kegel oefeningen kun je zien als de fitness of push ups voor je penis. Dit zijn spieren die je normaal niet bewust traint waardoor heten het begin een beetje vreemd kan aanvoelen. Maar dat is ook als je voor de eerste keer een push up doet. Laat dit je niet weerhouden van het proberen van de oefeningen. Kegel oefeningen hebben namelijk veel voordelen. Wat denk je van een sterkere erectie, langer volhouden in bed, meer intensere orgasmes, een langere erectie en een krachtiger orgasme. Met al deze voordelen verrijk je je seksleven, je doet jezelf en je partner een groot plezier met deze oefeningen.

Het doel van kegel oefeningen is om de spieren die je gebruikt tijdens de seks te versterken. Hierdoor wordt je op dit gebied fitter en gezonder. Zeker als je al wat problemen hebt met erecties kan dit een goede uitkomst voor je zijn. Uit onderzoek blijkt dat bij 40% van de mannen de erecties aanzienlijk verbeteren. En dat al binnen 3 maanden kegel oefeningen uitvoeren. Er is dus een zeer grote kans dat het bij jou ook goed werkt.

 

Kegel oefeningen

Wij hebben een aantal eenvoudig uitvoerbare kegel oefeningen voor je uitgeschreven. Er valt onderscheid te maken tussen ‘normale’ en ‘omgekeerde’ oefeningen. Beide moeten uitgevoerd worden terwijl je eigenlijk moet plassen. Het doel is om bij de ‘normale’ oefeningen je plas tegen te houden, en bij de ‘omgekeerde’ je urine juist eruit te persen.

 

Normale kegel oefeningen

Er zijn drie varianten normale kegel oefeningen. De eerste variant wordt uitgevoerd door de spieren voor 1 seconde aan te spannen. De tweede variant wordt uitgevoerd door de spieren aan te spannen, 30 seconden lang. De derde variant wordt uitgevoerd door de spieren keihard aan te spannen gedurende 30 seconden.

Uiteraard begin je met de eerste variant en werk je toe naar de derde variant. Je traint jezelf om snel te kunnen variëren in de aanspanning van de spieren. Wanneer de oefeningen steeds beter gaan kan je opbouwen in seconden. Daarnaast hoef je niet altijd te wachten tot je moet plassen. Het kan ook uitgevoerd worden zonder te plassen.

 

Omgekeerde kegel oefeningen

Er zijn drie varianten omgekeerde kegel oefeningen. De eerste variant wordt uitgevoerd door je plas als het ware eruit te persen gedurende 1 seconde. De tweede variant wordt uitgevoerd door je plas eruit te persen, 30 seconden lang. De derde variant wordt uitgevoerd door keihard te persen gedurende 30 seconden.

Je begint met deze oefeningen met de eerste variant, en werk je toe naar de derde variant. Je traint jezelf om snel te kunnen variëren in het persen van de spieren. Wanneer de oefeningen steeds beter gaan kan je opbouwen in seconden. Daarnaast hoef je niet altijd te wachten tot je moet plassen. Het kan ook uitgevoerd worden zonder te plassen.

 

Het effect van kegel oefeningen

Het is belangrijk om deze kegel oefeningen regelmatig uit te voeren, minimaal wekelijks. Je kan er dan vanuit gaan dat je na 2 of 3 maanden serieus resultaat merkt. Je moet dus even volhouden. Je merkt dat het gaat werken wanneer je je plas beter kan ophouden, betere orgasmes krijgt en meer controle hebt over je ejaculaties. Je zal een euforisch gevoel krijgen wanneer je merkt dat het werkt. Op dit moment krijg je het onder de knie en wordt je controle alleen maar beter. Gedurende de trainingsmaanden merk je dat je bekkenbodem spieren sterker worden. Je zal minder moeite krijgen met het uitvoeren van de oefeningen.

Vond je dit artikel interessant? Kijk ook eens naar de tips om vroegtijdig klaarkomen te voorkomen: https://doktererectie.com/te-snel-klaarkomen/

Meer interessante artikelen over liefde en seks

Een leuke playlist voor tijdens de seks

Waar ter wereld hebben de mensen mensen seks?

Tips voor de mannen. Hoe verwen je een vrouw?

 

 

Bekijk ook:

Erectiepillen voor beginners

Erectiepillen voor beginners

Erectiepillen voor beginners - Er zijn veel verschillende redenen waarom mannen beginnen met het slikken van erectiepillen. Het kan zijn dat naarmate je ouder wordt het libido in je lichaam afneemt. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om een erectie te krijgen....

Pijn bij het vrijen

Pijn bij het vrijen

Pijn bij het vrijen - In de meeste gevallen wordt er op deze blog gesproken over erectieproblemen bij de man. Wat de oorzaken zijn en wat de mannen hier aan kunnen doen. Bij vrouwen komen seksuele aandoeningen ook regelmatig voor, daar willen we wat meer informatie...

De 8 grootste afknappers tijdens seks voor mannen

De 8 grootste afknappers tijdens seks voor mannen

Net zoals er meerdere manieren zijn waarop vrouwen afknappen op mannen tijdens de seks, geldt dit natuurlijk ook andersom. Een man is misschien niet altijd even duidelijk over wat hij wel en niet aantrekkelijk vindt. Maar er zijn wel degelijk manieren waarop een man...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.