Kegel oefeningen voor mannen

11 november 2020

[wp_ulike]

kegel oefeningen

Kegel oefeningen voor mannen – Een manier om het langer vol te houden in bed, dat zouden de meeste mannen interessant vinden. Door middel van kegel oefeningen is het mogelijk om het langer vol te houden in bed. Kegel oefeningen zijn gericht op het trainen van de bekkenbodemspier. De benaming komt van de gynaecoloog die de oefeningen heeft bedacht, Arnold Kegel. Kegel oefeningen zijn er zowel voor mannen als vrouwen. Beide geslachten zijn in het bezit van bekkenbodemspieren. De bekkenbodemspier is de spier die je aanspant als je je plas in probeert te houden. Probeer het maar eens, dat weet je wat we bedoelen. In dit artikel leggen we een aantal oefeningen uit die jouw bekkenbodem sterker maken. Met als doel het langer vol te houden in bed!

 

Kegel oefeningen leidt tot betere seks

Kegel oefeningen kun je zien als de fitness of push ups voor je penis. Dit zijn spieren die je normaal niet bewust traint waardoor heten het begin een beetje vreemd kan aanvoelen. Maar dat is ook als je voor de eerste keer een push up doet. Laat dit je niet weerhouden van het proberen van de oefeningen. Kegel oefeningen hebben namelijk veel voordelen. Wat denk je van een sterkere erectie, langer volhouden in bed, meer intensere orgasmes, een langere erectie en een krachtiger orgasme. Met al deze voordelen verrijk je je seksleven, je doet jezelf en je partner een groot plezier met deze oefeningen.

Het doel van kegel oefeningen is om de spieren die je gebruikt tijdens de seks te versterken. Hierdoor wordt je op dit gebied fitter en gezonder. Zeker als je al wat problemen hebt met erecties kan dit een goede uitkomst voor je zijn. Uit onderzoek blijkt dat bij 40% van de mannen de erecties aanzienlijk verbeteren. En dat al binnen 3 maanden kegel oefeningen uitvoeren. Er is dus een zeer grote kans dat het bij jou ook goed werkt.

 

Kegel oefeningen

Wij hebben een aantal eenvoudig uitvoerbare kegel oefeningen voor je uitgeschreven. Er valt onderscheid te maken tussen ‘normale’ en ‘omgekeerde’ oefeningen. Beide moeten uitgevoerd worden terwijl je eigenlijk moet plassen. Het doel is om bij de ‘normale’ oefeningen je plas tegen te houden, en bij de ‘omgekeerde’ je urine juist eruit te persen.

 

Normale kegel oefeningen

Er zijn drie varianten normale kegel oefeningen. De eerste variant wordt uitgevoerd door de spieren voor 1 seconde aan te spannen. De tweede variant wordt uitgevoerd door de spieren aan te spannen, 30 seconden lang. De derde variant wordt uitgevoerd door de spieren keihard aan te spannen gedurende 30 seconden.

Uiteraard begin je met de eerste variant en werk je toe naar de derde variant. Je traint jezelf om snel te kunnen variëren in de aanspanning van de spieren. Wanneer de oefeningen steeds beter gaan kan je opbouwen in seconden. Daarnaast hoef je niet altijd te wachten tot je moet plassen. Het kan ook uitgevoerd worden zonder te plassen.

 

Omgekeerde kegel oefeningen

Er zijn drie varianten omgekeerde kegel oefeningen. De eerste variant wordt uitgevoerd door je plas als het ware eruit te persen gedurende 1 seconde. De tweede variant wordt uitgevoerd door je plas eruit te persen, 30 seconden lang. De derde variant wordt uitgevoerd door keihard te persen gedurende 30 seconden.

Je begint met deze oefeningen met de eerste variant, en werk je toe naar de derde variant. Je traint jezelf om snel te kunnen variëren in het persen van de spieren. Wanneer de oefeningen steeds beter gaan kan je opbouwen in seconden. Daarnaast hoef je niet altijd te wachten tot je moet plassen. Het kan ook uitgevoerd worden zonder te plassen.

 

Het effect van kegel oefeningen

Het is belangrijk om deze kegel oefeningen regelmatig uit te voeren, minimaal wekelijks. Je kan er dan vanuit gaan dat je na 2 of 3 maanden serieus resultaat merkt. Je moet dus even volhouden. Je merkt dat het gaat werken wanneer je je plas beter kan ophouden, betere orgasmes krijgt en meer controle hebt over je ejaculaties. Je zal een euforisch gevoel krijgen wanneer je merkt dat het werkt. Op dit moment krijg je het onder de knie en wordt je controle alleen maar beter. Gedurende de trainingsmaanden merk je dat je bekkenbodem spieren sterker worden. Je zal minder moeite krijgen met het uitvoeren van de oefeningen.

Vond je dit artikel interessant? Kijk ook eens naar de tips om vroegtijdig klaarkomen te voorkomen: https://doktererectie.com/te-snel-klaarkomen/

Meer interessante artikelen over liefde en seks

Een leuke playlist voor tijdens de seks

Waar ter wereld hebben de mensen mensen seks?

Tips voor de mannen. Hoe verwen je een vrouw?

 

 

Bekijk ook:

Hoe Moet je Beffen? – Maak Iedere Vrouw Helemaal Gek

Hoe Moet je Beffen? – Maak Iedere Vrouw Helemaal Gek

Hoe moet je beffen? – Maak iedere vrouw helemaal gek Nou lekker, je hebt de erectiepil binnen en je penis staat letterlijk klaar voor de actie. De pil zorgt er natuurlijk ook voor dat je een ware seksgod bent en dat je niet eens je best hoeft te doen om je partner te...

Overweeg jij om Erectiepillen te Gebruiken? Lees Dit Eerst!

Overweeg jij om Erectiepillen te Gebruiken? Lees Dit Eerst!

  Overweeg jij om erectiepillen te gebruiken? Lees dit eerst! Het slikken van erectiepillen is geen lichte keuze om te maken. Erectiepillen zijn handig om een avond vol genot met je partner te kunnen beleven, maar het is niet de bedoeling (en ook zeker niet...

Geen of weinig zin in seks? Hoe komt dat?

Geen of weinig zin in seks? Hoe komt dat?

Geen of weinig zin in seks? Hoe komt dat toch? Tientallen jaren geleden waren wij mensen wat actiever op het seksuele vlak dan dat we in deze tijd zijn. Statistieken wijzen uit dat we toch minder snel en minder vaak samen het bed in duiken. Wij vinden het interessant...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.