Muziek playlist voor tijdens de seks

11 mei 2020

[wp_ulike]

muziek seks

Muziek voor tijdens de seks – Veel mensen vinden het fijn om voor en tijdens de seks muziek te luisteren om helemaal in de stemming te komen. Wanneer je intiem met elkaar wilt zijn kan het vervelend of ongemakkelijk zijn als het muisstil is in de kamer. Daarnaast kunnen bepaalde nummers de seksuele gevoelens doen opbloeien. Als het moment daar is dat je een goede playlist op wilt zetten is het wel handig om er eentje te weten. De meeste mensen hebben niet zomaar een playlist klaarstaan voor tijdens de seks. Op het moment zelf heb je ook geen zin om je hersens te kraken om de perfecte nummers te vinden die de romantiek zal opvoeren. Om je optimaal voor te bereiden hebben wij de 10 meest populaire liedjes voor je gevonden voor tijdens de seks.

De beste seks muziek

Wij hebben deze liedjes niet zomaar uitgekozen omdat wij dit zelf de beste liedjes vinden voor tijdens de seks. Nee, hier is een heel onderzoek aan vooraf gegaan. Een seksuele gezondheid organisatie (Kegel8) heeft onderzoek gedaan naar de meest populaire seks muziek. De nummers die naar voren kwam in dit onderzoek hebben wij voor je op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee! Ook al denk je dat het niet veel zal toevoegen aan jou seksleven dan raden wij toch aan om het eens te proberen. Deze zwoele muziek zorgen dat jij en je partner het een stuk warmer krijgen en niet meer van elkaar af kunnen blijven. Voeg de nummers samen in een playlist, zet er eventueel nog nummers bij die je zelf kent, en duik het bed in met je partner!

Ginuwine – Pony

Een van de nummers die mening mens in zijn seks playlist heeft staan is het nummer van Ginuwine – Pony. In dit nummer worden op een dubbelzinnige manier allerlei standjes beschreven. Daarnaast heeft hij heet steeds over ‘Riding my pony’, ik denk dat we allemaal wel kunnen bedenken wat dat betekent. Het nummer heeft een goede old school beat en een zwoele sound.

 

 

Jeremih – Birthday Sex

Een seks song speciaal voor op jouw of je partners verjaardag! Uiteraard werkt dit nummer ook op dagen dat je niet jarig bent. Met dit nummer op de achtergrond beleef je een hete avond. In het nummer wordt uitgebreid beschreven welke handelingen er worden gedaan tijdens de ‘birthday sex’. Daarnaast heeft het een aanstekelijke sound. Jeremih staat bekend om zijn nummers over seks waardoor dit nummer niet kan ontbreken in deze lijst.

 

Trey Songz – Neighbours Know My Name

De allerbekendste seks nummer komen van seks symbool Trey Songz. Deze man laat het hart van alle vrouwen sneller kloppen door zijn uiterlijk en zijn nummers. Hij geeft zich daarom ook vaak bloot in zijn videoclips. Dit nummer zegt meteen waar het op staat wanneer jij seks hebt met je partner. Niet alleen jullie maar ook de buren kunnen meegenieten van jullie vrijpartij.

Trey Songz – Slow Motion

Er is nog een heerlijk nummer van Trey Songz aan de seks playlist toegevoegd. Door zijn zwoele stem en de heerlijke langzame beat komen jullie in een andere sfeer. Terwijl dit nummer door de speakers klinkt gaan jullie samen langzaam tekeer. Verwen elkaar en zet als het moet het nummer nog wat harder. Bedrijf de seks op het ritme van het nummer en de rest komt vanzelf.

Jeremih – All the time

Daar is hij weer, Jeremih! In dit nummer sensuele nummer beschrijft Jeremih dat je altijd en overal seks kunt hebben. Het kan jou en je partner aansporen om vaker de seks te bedrijven. Seks is leuk en het wordt alleen nog maar leuker met dit lekkere nummer op de achtergrond.

The Weeknd – Earned it

De prachtige stem van The Weeknd komt je vast en zeker bekend voor. Helemaal door dit nummer. De film waar in dit nummer wordt gebruikt is op zich zelf al genoeg reden om de seks met elkaar te bedrijven. Dan praten we natuurlijk over Fifthy Shades of Grey! Het zal jou en je partner in de goede sfeer brengen.

The Weeknd – Often

Door dit sexy nummer op te zetten tijdens de seks bewijs jij nog maar eens wat voor goede bedpartner je bent. Het nummer zet meteen de toom omdat het tempo wat sneller is dan de andere nummers. Jij komt maar voor één ding en dat is goede seks. In de teksten is The Weeknd vrij duidelijk over zijn seks handelingen.

Bryson Tiller – Don’t

Bryson Tiller wordt regelmatig vergeleken met Trey Songz en dat is met een reden. Ook Bryson Tiller maakt nummer waar de vrouwen los op gaan. Het ritme en het stemgeluid van deze zanger zijn erg sensueel. Hij praat over het versieren van vrouwen en hier praat hij over met passie. Deze hit is zeker een aanrader voor in de slaapkamer.

The Weeknd – Wicked Games

Daar is hij weer, een van de koningen van de sexy liedjes. Een van zijn eerdere maar sexy nummers is Wicked Games. Met zijn stem en zijn woordgebruik laat hij alles sensueel klinken. Hij heeft zelf zeker niet te klagen als het aankomt op vrouwen. Gebruik deze sound in je voordeel als jij met een prachtige vrouw het bed deelt.

Bryson Tiller – Exchange

Last but not least, nog een topper van Bryson Tiller. Bryson vertelt in dit nummer dat seks van beide kanten moet komen en beide partners moeten zichzelf helemaal blootgeven. Ga af op zijn advies, zet dit sexy nummer op, en ga helemaal op in elkaar. Met dit nummer sluiten we de lijst af. Wij wensen jou veel hete en sexy avondjes toe met deze playlist.

Andere leuke artikelen lezen over liefde en seks?

⭢ 8 redenen of vanavond seks te hebben

⭢ Hoe geef jij je partner een erotische massage

⭢ Alles over de orgasme van de vrouw

 

 

Bekijk ook:

Hoe Moet je Beffen? – Maak Iedere Vrouw Helemaal Gek

Hoe Moet je Beffen? – Maak Iedere Vrouw Helemaal Gek

Hoe moet je beffen? – Maak iedere vrouw helemaal gek Nou lekker, je hebt de erectiepil binnen en je penis staat letterlijk klaar voor de actie. De pil zorgt er natuurlijk ook voor dat je een ware seksgod bent en dat je niet eens je best hoeft te doen om je partner te...

Overweeg jij om Erectiepillen te Gebruiken? Lees Dit Eerst!

Overweeg jij om Erectiepillen te Gebruiken? Lees Dit Eerst!

  Overweeg jij om erectiepillen te gebruiken? Lees dit eerst! Het slikken van erectiepillen is geen lichte keuze om te maken. Erectiepillen zijn handig om een avond vol genot met je partner te kunnen beleven, maar het is niet de bedoeling (en ook zeker niet...

Geen of weinig zin in seks? Hoe komt dat?

Geen of weinig zin in seks? Hoe komt dat?

Geen of weinig zin in seks? Hoe komt dat toch? Tientallen jaren geleden waren wij mensen wat actiever op het seksuele vlak dan dat we in deze tijd zijn. Statistieken wijzen uit dat we toch minder snel en minder vaak samen het bed in duiken. Wij vinden het interessant...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.