Alles over het orgasme van de vrouw

09 maart 2020

[wp_ulike]

orgasme vrouw

Alles over het orgasme van de vrouwHet vrouwelijk orgasme is een onderwerp waar de meeste mannen te weinig kennis over hebben. Tijdens de seks zijn mannen vaak egoïstisch en is de vrijpartij alleen geslaagd als ze zelf tot een orgasme zijn gekomen. Zij weten niet hoe ze vrouwen zo opgewonden maken, dat ook zij tijdens elke keer seks het hemelse gevoel van een orgasme ervaren. Het vrouwelijk orgasme is iets gecompliceerder dan het mannelijk orgasme, het is dus goed om als man wat kennis te vergaren over dit onderwerp. Daarna weet jij als geen ander hoe je de vrouw zo opgewonden maakt dat ze tot het ultieme hoogtepunt van opwinding komt.

Het orgasme van de vrouw

Er zijn verschillende manieren voor een vrouw om tot een orgasme te komen. Vaak is het wel moeilijker om voor een vrouw tot een hoogtepunt te komen en moeten de omstandigheden goed zijn. Hiervoor is de juiste kennis van het vrouwelijk lichaam nodig. Daar aan ontbreekt het bij veel mannen waardoor ze hun partner geen orgasme kunnen geven. Wil jij je vriendin, vrouw of scharrel tot een hoogtepunt brengen? Dan moet je daarvoor wat moeite doen. Het is daarom goed om te weten dat vrouwen graag gedomineerd willen worden in bed. In veel gevallen zal dit eerder tot een orgasme leiden. Daarnaast heeft de intensiteit en de duur van de seks ook een grote rol in het proces. Wanneer de vrouw zich goed voelt door jou en op de juiste manier gestimuleerd wordt, is de kans groter dat zij tot een hoogtepunt komt.

Wat gebeurt er tijdens het orgasme van de vrouw

Op het moment dat de vrouw tot een orgasme komt worden de schaamlippen en de clitoris groter. Tijdens een orgasme stroomt er meer bloed naar de schaamstreek wat er voor zorgt dat de schaamlippen verder uit elkaar gaan staan. Door dat er meer bloed stroomt wordt de schaamstreek warmer en vochtiger. Niet alleen in de schaamstreek gaat de temperatuur omhoog maar ook in het hele lichaam. Het hele lichaam komt in een staat van opwinding en dat zorgt ervoor dat het hart sneller gaat kloppen en het bloed sneller gaat stromen. Op het ultieme hoogtepunt trekken de spieren in de schaamstreek samen wat leidt tot stuiptrekkingen. Vaak gaat de vrouw meer zweten en krijgt ze kippenvel.

Het stimuleren van een orgasme

Er is niet één standaard manier bij een vrouw om te zorgen dat ze een hoogtepunt bereikt. De ene keer komt ze niet klaar, of ze komt één keer klaar, en de andere keer kan het ook voorkomen dat ze zelfs meerdere keren klaarkomt. Vaak werkt het goed om de vrouw op verschillende manieren te stimuleren. Dit maakt de kans op een orgasme groter. Stimulering kan gebeuren door de clitoris te strelen en/of door penetratie in de vagina. Door deze manieren te combineren kan een versterkend effect ontstaan. Hierdoor is de kans groter dat de vrouw tot een orgasme komt. Zorg dus voor verschillende soorten prikkeling en wissel regelmatig van standje. Daarnaast is het ook goed om aan de vrouw te vragen wat voor haar het beste werkt. Het is haar lichaam en zij heeft al ervaring met orgasmes. Als zij weet waar ze mee bezig is wordt het voor de man ook makkelijker.

Om prikkelingen te stimuleren wordt in veel gevallen ook hulpmiddeltjes gebruikt. Denk hierbij aan leuke seks speeltjes, glijmiddel of een dildo. Tegenwoordig is het ook erg in trek voor vrouwen om Ladygra of Lovegra te gebruiken. Dit is het Viagra voor vrouwen, leuk om eens cadeau te doen aan haar en haar daarna een goede beurt te geven.

Vindt de G spot

Zoals hierboven vermeld is het voor het vrouwelijk geslacht mogelijk om tot een clitoraal of vaginaal orgasme te komen. We kunnen met zekerheid zeggen dat een clitoraal orgasme een goede manier is om de vrouw klaar te laten komen. Hiervoor moet je op zoek naar de g spot van de vrouw. De g sport bevindt zich aan de voorwand van de vagina. Vanaf de voorwand is het ongeveer 2 centimeter naar beneden. Dit kan uiteraard per vrouw iets verschillen. Bij de juiste manier van stimulatie zorgt dit bij een vrouw voor een hemels hoogtepunt. De vrouw weet vaak zelf heel goed waar de G spot te vinden is. Schaam je niet en vraag hoe de vrouw het liefst bevredigd wordt. Dit is een win-win situatie voor beide partijen.

Wil je meer weten over het verbeteren van je seksleven? Lees dan dit artikel: https://doktererectie.com/6-tips-voor-een-leuker-seksleven/.

Bekijk ook:

Kegel oefeningen voor mannen

Kegel oefeningen voor mannen

Kegel oefeningen voor mannen - Een manier om het langer vol te houden in bed, dat zouden de meeste mannen interessant vinden. Door middel van kegel oefeningen is het mogelijk om het langer vol te houden in bed. Kegel oefeningen zijn gericht op het trainen van de...

Erectiepillen voor beginners

Erectiepillen voor beginners

Erectiepillen voor beginners - Er zijn veel verschillende redenen waarom mannen beginnen met het slikken van erectiepillen. Het kan zijn dat naarmate je ouder wordt het libido in je lichaam afneemt. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om een erectie te krijgen....

Pijn bij het vrijen

Pijn bij het vrijen

Pijn bij het vrijen - In de meeste gevallen wordt er op deze blog gesproken over erectieproblemen bij de man. Wat de oorzaken zijn en wat de mannen hier aan kunnen doen. Bij vrouwen komen seksuele aandoeningen ook regelmatig voor, daar willen we wat meer informatie...

2 Reacties

 1. Dokter Erectie

  Hallo Gerard,

  Helemaal gelijk. het is juist leuk om te experimenteren wat de één fijn vind. Als man is het bijvoorbeeld ook fijn om eens gedomineerd te worden ;-

  Bedankt voor je reactie en complimenten!

  Groet,

  Danny

  Antwoord
 2. Gerard Huisman

  Leuke website. Heel ‘down to earth’ geschreven.
  Voor mij een reden om eens wat bij Dr.E te bestellen. Ben benieuwd.
  De opmerking “Het is daarom goed om te weten dat vrouwen graag gedomineerd willen worden in bed.” gaat wel kort door de bocht.
  Ik zou zeggen: “Een van de leukste aspecten van vrijen is het van elkaar uitzoeken wat de ander lekker vindt. Als je dat van elkaar weet wordt het alleen nog maar spannender, leuker en intiemer. Soms vinden vrouwen het fijn als de man de leiding neemt. Andere keren vinden vrouwen vinden het juist prettig om de man te leiden naar een spectaculair hoogtepunt. En opnieuw… Dan is het prettig als je met onze middelen wat extra uithoudingsvermogen bij de hand hebt.”
  Goeten
  Gert
  PS: Je mag als je dit leuk vindt dit best op de site zetten, maar dan natuurlijk onder een andere naam.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *