Pijn bij het vrijen

07 oktober 2020

[wp_ulike]

pijn bij vrijen

Pijn bij het vrijen – In de meeste gevallen wordt er op deze blog gesproken over erectieproblemen bij de man. Wat de oorzaken zijn en wat de mannen hier aan kunnen doen. Bij vrouwen komen seksuele aandoeningen ook regelmatig voor, daar willen we wat meer informatie over geven. Bijna elke vrouw heeft wel eens last van klachten tijdens de seks. Een van de meest voorkomende klachten is pijn tijdens de seks. Bij de ene vrouw gaat deze pijn na een tijd weer weg. Sommige vrouwen hebben er langere periodes last van. Het is een onderwerp waar over gesproken moet worden.

Vaginale droogheid

De meest voorkomende oorzaak van pijn tijdens de seks bij vrouwen is vaginale droogheid. Deze reden staat stipt op nummer één. In een normale situatie dient vaginaal vocht als natuurlijk glijmiddel tijdens de seks. Dit is een natuurlijk verschijnsel dat er voor zorgt dat de penis eenvoudig in de vagina kan glijden. Wanneer dit natuurlijk proces verstoort is, en er geen natuurlijk vocht wordt aangemaakt in de vagina tijdens de seks, kan dit voor een vervelende soort pijn zorgen bij de vrouw. Dit zorgt voor een branderig gevoel in de vagina. De penis schuurt als het ware langs de vagina, dit doet pijn en kan zelfs zorgen voor lichte bloedingen.

Het is voor een vrouw erg lastig om tot een orgasme te komen als zij pijn heeft tijdens de seks. Het gevoel voor de vrouw is vele malen intenser wanneer de penis makkelijk in en uit de vagina glijdt. Ook bij het stimuleren van de vagina vormt vaginale droogheid een probleem. Vaginale droogheid kan drie oorzaken hebben.

Een laag oestrogeengehalteDit ontstaat vaak voor of na de menstruatie, in de overgang of tijdens het geven van borstvoeding. Wanneer de oorzaak van vaginale droogheid komt door een laag oestrogeengehalte is het verstandig om met een dokter te gaan praten.

Onvoldoende opwinding

Wanneer een vrouw niet voldoende opgewonden raakt tijdens de seks zal er te weinig vocht in de vagina worden aangemaakt. Dit kan worden veroorzaakt door dat de vrouw zich minder aangetrokken voelt tot haar partner. Ook kan heb komen door stress, vermoeidheid of een depressie. Hierdoor heeft de vrouw minder zin in een vrijpartij waardoor ze niet genoeg opgewonden raakt. In dit geval heeft de vrouw last van een dalend libido. Het is aan te raden om hier met je partner over te praten. Mannen hebben hier ook vaak last van. Gelukkig zijn hier oplossingen voor te vinden. Daar komen we later op terug.

Een verstoorde vaginale huishouding

In de vagina bestaan veel bacteriën en schimmels. Dit is een normaal verschijnsel wat gezond is. Op deze manier blijft de vaginale huishouding in stand. Deze vaginale huishouding kan worden verstoord door de vagina te wassen met zeep, een inwendige douche, gebruik van tampons etc. Op deze manier kunnen er irritaties of infecties ontstaan waardoor er vaginale droogheid kan optreden.

Oplossingen

Wanneer je als vrouw het gevoel hebt dat je last hebt van vaginale droogheid dan wil je een oplossing vinden. Het is niet aan te raden om te lang door te seksen. Dit kan er alleen maar voor zorgen dat de pijn erger wordt. In het geval van een laag oestrogeengehalte moet je de dokter raadplegen. Bij de andere oorzaken is het goed om op zoek te gaan naar een middel wat je helpt bij opwinding. Wanneer je weer opgewonden wordt is de kans heel groot dat je lichaam weer vaginaal vocht gaat aanmaken. In dit geval biedt Lovegra een goede uitkomst. Lovegra is een Viagra pil voor vrouwen. Lovegra bevorderd een betere bloeddoorstroming in de genitale zone. Hierdoor beleef je als vrouw een intensere seksuele ervaring. Dit is een ervaring die niet valt te vergelijken met iets anders. Je wordt hierdoor weer ultiem opgewonden tijdens de seks. De erogene zones worden veel gevoeliger waardoor een vrouw eenvoudiger tot haar hoogtepunt komt. Lees hier hoe je voor de eerste keer Lovegra gebruikt.

 

Meer interessante artikelen lezen over liefde en seks?

⭢ 5 Redenen waarom seks zo gezond is

⭢ De beste seksstandjes voor elk formaat penis

⭢ Deze seksspeeltjes zorgen voor een betere orgasme

Bekijk ook:

Hoe Moet je Beffen? – Maak Iedere Vrouw Helemaal Gek

Hoe Moet je Beffen? – Maak Iedere Vrouw Helemaal Gek

Hoe moet je beffen? – Maak iedere vrouw helemaal gek Nou lekker, je hebt de erectiepil binnen en je penis staat letterlijk klaar voor de actie. De pil zorgt er natuurlijk ook voor dat je een ware seksgod bent en dat je niet eens je best hoeft te doen om je partner te...

Overweeg jij om Erectiepillen te Gebruiken? Lees Dit Eerst!

Overweeg jij om Erectiepillen te Gebruiken? Lees Dit Eerst!

  Overweeg jij om erectiepillen te gebruiken? Lees dit eerst! Het slikken van erectiepillen is geen lichte keuze om te maken. Erectiepillen zijn handig om een avond vol genot met je partner te kunnen beleven, maar het is niet de bedoeling (en ook zeker niet...

Geen of weinig zin in seks? Hoe komt dat?

Geen of weinig zin in seks? Hoe komt dat?

Geen of weinig zin in seks? Hoe komt dat toch? Tientallen jaren geleden waren wij mensen wat actiever op het seksuele vlak dan dat we in deze tijd zijn. Statistieken wijzen uit dat we toch minder snel en minder vaak samen het bed in duiken. Wij vinden het interessant...

3 Reacties

 1. Is kamagra goed na prostaatverwijdering

  Antwoord
  • Hi, wij zijn niet bekend met jou medische informatie. Hierdoor kunnen wij hier geen uitspraak over doen. Eventuele informatie kan je terug vinden op het internet. Groet Mike

   Antwoord
 2. Naa vragen voor die
  Is goed sexy

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.