Seksspeeltjes voor betere orgasmes

18 mei 2020

[wp_ulike]

seksspeeltjes

Welke seksspeeltjes geven jou of je partner een beter orgasme – Voor zowel mannen als vrouwen is seks een van de belangrijkste dingen die er is. Een orgasme is een gevoel dat nergens mee te vergelijken valt, zo intens. Over het algemeen hebben vrouwen meer moeite om een orgasme te krijgen dan mannen tijdens de penetratie. Gelukkig bestaan er verschillende manieren die kunnen helpen bij het krijgen van een orgasme. Denk hierbij aan hulpmiddelen die het genot tijdens de seks versterken. Seksspeeltje is hier een goed voorbeeld van. Dit zijn producten die zijn ontwikkeld om de seksuele ervaring voor beide geslachten te verbeteren. Ook bestaan er seksspeeltjes die gemaakt zijn voor individuele masturbatie. Een momentje voor jezelf kan ook heel plezierig zijn. Maar welke seksspeeltjes zorgen er nou echt voor een beter orgasme?

Een nieuwe impuls

Veel stelletjes kunnen wel wat nieuwe impulsen gebruiken op het gebied van seks. Dit is ook volkomen logisch als je al langere tijd samen bent. Een seksspeeltje kan hiervoor een prettige uitkomst bieden. Voor iedereen is er wel een product die goed werkt ter stimulatie van een orgasme, er zijn er namelijk zoveel. De volgende seksspeeltjes zijn volgens Dokter Erectie de meest interessante en kunnen jou helpen tijdens een vrijpartij.

De duo vibrator

De duo vibrator is een seksspeeltje dat is ontworpen om zowel de man als de vrouw te laten genieten tijdens de seks of het voorspel. Dit product heeft de vorm van een U en wordt ingebracht in de vagina. Daarbij stimuleert het ook de clitoris van de vrouw. Dit seksspeeltje is zo ontworpen dat het nog wat ruimte overlaat voor de penis wat voor een optimale intensiteit zorgt. Daarnaast wordt het gebruikt om de man oraal te bevredigen. Perfect om te gebruiken om de seksuele intensiteit te verhogen.

https://www.easytoys.nl/duo-vibrator

De cockring

Een populairder seksspeeltje die we willen uitlichten is de cockring. Ook dit product zorgt ervoor dat tijdens de seks beide geslachten plezier hebben van de werking. Deze ring wordt om de penis geplaatst en kan vibreren. Dit zorgt ervoor dat het bloed langer in de penis blijft waardoor de erectie van de man langer duurt. De vibrerende effect van de ring zorgt ervoor dat de vrouw ook wordt geprikkeld. Telkens als de man stoot zal de clitoris van de vrouw worden gestimuleerd.

https://www.easytoys.nl/cockringen-sets

Een sekseitje

Dit product heeft nogal een vreemde naam maar dat neemt niet weg dat het een spannend seksspeeltje is. Je dient het eitje aan te brengen in de vagina van de vrouw. Het eitje is verbonden met een telefoon door middel van wifi of bluetooth. Zo kan je op afstand het speeltje aanzetten zodat het eitje gaat vibreren. Beleef spannende seksuele momenten samen met je partner in of buiten het huis.

https://www.easytoys.nl/vibrerend-ei-met-remote-control

Pocketpussy

Over het algemeen masturberen mannen vaker dan vrouwen. Voor mannen is masturbatie heel normaal en een goede uitkomst om even een momentje voor jezelf te pakken. Door de pocketpussy wordt de intensiteit tijdens het masturberen voor de man aanzienlijk verhoogt. Het is een product dat al erg populair is onder de mannen. Als man kan je in je eentje toch het plezier voelen van een warme vagina.

Het gebruik van een seksspeeltje is uiteraard niet de enige manier om het genot tijdens de seks te verhogen. Voor veel mannen en vrouwen zijn erectiepillen een perfecte uitkomst. Dit zorgt ervoor dat mannen voor een lange tijd hun erectie kunnen vasthouden. Ook verhoogt het de intensiteit voor beide geslachten tijdens de seks. Het gebruik van glijmiddel tijdens de seks is ook sterk aan te raden.

Meer interessante artikelen lezen over liefde en seks?

⭢ Hoe voorkom je te snel klaarkomen

⭢ Waar zitten de erogene zones van de man?

⭢ Op zoek naar nieuwe seksstandjes?

 

Bekijk ook:

Kegel oefeningen voor mannen

Kegel oefeningen voor mannen

Kegel oefeningen voor mannen - Een manier om het langer vol te houden in bed, dat zouden de meeste mannen interessant vinden. Door middel van kegel oefeningen is het mogelijk om het langer vol te houden in bed. Kegel oefeningen zijn gericht op het trainen van de...

Erectiepillen voor beginners

Erectiepillen voor beginners

Erectiepillen voor beginners - Er zijn veel verschillende redenen waarom mannen beginnen met het slikken van erectiepillen. Het kan zijn dat naarmate je ouder wordt het libido in je lichaam afneemt. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om een erectie te krijgen....

Pijn bij het vrijen

Pijn bij het vrijen

Pijn bij het vrijen - In de meeste gevallen wordt er op deze blog gesproken over erectieproblemen bij de man. Wat de oorzaken zijn en wat de mannen hier aan kunnen doen. Bij vrouwen komen seksuele aandoeningen ook regelmatig voor, daar willen we wat meer informatie...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *