De beste standjes voor grote en kleine formaat penissen

02 juni 2020

[wp_ulike]

formaat penis

Goede seks met elk formaat penis – Het is bevordelijk voor je seksleven om regelmatig te experimenteren met seksstandjes. Uit onderzoek blijkt dat een stel gemiddeld drie standjes uitoefent tijdens een potje seks. Als je al een langere tijd samen bent loop je het risico dat gemakzucht toeslaat. Tijdens de seks heb je een aantal standjes die je steeds uitvoert en die waren in het begin ook zeer opwindend. Echter na een tijdje wordt deze herhaling van standjes steeds meer een gewoonte. Probeer daarom eens wat nieuws uit. Het experimenteren met seksstandjes zorgt ervoor dat je je moet openstellen voor nieuwe ervaringen in je relatie. Dit zorgt voor een boost van intimiteit tussen jullie beiden. Vind elkaars lichaam op nieuw uit en het zal je verbazen hoe leuk dit is. Daarbij is het goed om rekening te houden met de grootte van je penis. Wat voor de één een zeer opwindend standje is kan voor de andere totaal niet werken. Hieronder staan de beste seks standjes voor mannen met een kleine penis en voor mannen met een grotere penis. Dokter Erectie heeft voor elk formaat penis de beste seksstandjes uitgezocht. Lees vooral verder!

3 seks standjes voor mannen met een grotere penis

Lepeltje lepeltje

De eerste positie die wordt aangeraden is ‘lepeltje lepeltje’. Dit is een zeer comfortabele positie die makkelijk valt uit te voeren. De vrouw ligt op haar buik op het bed en de man gaat daar boven op liggen. Hij schuift zijn penis van achter naar binnen. Wanneer de vrouw meer voor over buigt kan de penetratie dieper worden gemaakt. De vrouw heeft bij deze positie weinig bewegingsruimte waardoor zij zich volledig moet overgeven aan de man. Voor hem is dit een goed standje om naast de penetratie nog andere delen van het vrouwelijk lichaam te stimuleren.

De ketting

Deze positie lijkt op het missionaris standje maar dan ligt de man andersom. Met zijn billen richting de vrouw en zijn hoofd van de vrouw weg. Van bovenaf schuift hij de penis in de vagina. Bij dit standje lijkt de penis wat kleiner, hij gaat ook minder diep naar binnen bij de vrouw. Een goede positie voor een man met een groter formaat penis. Om de man extra te stimuleren kan de vrouw de ballen en de bilnaad van achter strelen. In deze positie valt het aan te raden om niet te wild te stoten zodat de penis in de vagina blijft.

De zonaanbidder

Deze benaming lijkt wel een naam voor een yoga standje, vele vinden het standje ook zo relaxed. De man en de vrouw liggen totaal ontspannen. De man ligt op zijn rug en de vrouw ligt met haar rug boven op de man. Beide lichamen helemaal uitgestrekt. De lange penis van de man penetreert tussen de benen van de vrouw door in de vagina. De vrouw bepaalt tijdens dit standje het tempo. De penetratie is niet erg diep, maar zeer intiem. Bij dit standje kan de man de vrouw goed stimuleren waardoor er extra prikkelingen zijn.

3 seks standjes voor mannen met een kleine penis

Lepelrekje

Een perfect standje voor een diepe penetratie, het lepelrekje. Hoe verder de vrouw naar voren buigt hoe dieper de man kan stoten. De man zit achter de vrouw op zijn knieën en pakt de vrouw aan haar middel vast. Van achter kan de man de vrouw goed stimuleren. Zorg ervoor dat je een kussen onder de knieën hebt zodat dit wat aangenamer aanvoelt.

De brug

Dit standje kan worden uitgevoerd wanneer de man op zijn zij ligt en de vrouw op haar rug. De benen van de vrouw worden in een boog voor de billen van de man gelegd. Op deze manier kunnen zowel de man als de vrouw bewegen. Het is geen makkelijk uitvoerbaar standje maar dat maakt het alleen maar leuker. Je hebt vrij de ruimt om elkaar te stimuleren om meerdere plekken op het lichaam. Dit standje zorgt voor een goede penetratie, dus plezier voor beide!

Missionaris variatie

Dit standje is een variatie op het missionaris standje. De vrouw ligt op haar rug op een verhoging zoals een tafel, bank of bed. Ze spreidt haar benen en laat haar voeten naar beneden hangen. In deze positie kan de man zeer diep stoten en heeft hij de totale controle. Dit geeft veel opwinding bij beiden. Hierdoor kunnen jullie allebei volledig opgaan in het moment.

Wil je nog meer inspiratie ontvangen voor seksstandjes? Lees dan dit artikel: https://doktererectie.com/seksstandjes/

Meer interessante artikelen lezen over liefde en seks?

⭢ Hoe voorkom je te snel klaarkomen

⭢ De kwaliteit van je sperma verbeteren?

⭢ Op zoek naar nieuwe seksstandjes?

Bekijk ook:

Hoe Moet je Beffen? – Maak Iedere Vrouw Helemaal Gek

Hoe Moet je Beffen? – Maak Iedere Vrouw Helemaal Gek

Hoe moet je beffen? – Maak iedere vrouw helemaal gek Nou lekker, je hebt de erectiepil binnen en je penis staat letterlijk klaar voor de actie. De pil zorgt er natuurlijk ook voor dat je een ware seksgod bent en dat je niet eens je best hoeft te doen om je partner te...

Overweeg jij om Erectiepillen te Gebruiken? Lees Dit Eerst!

Overweeg jij om Erectiepillen te Gebruiken? Lees Dit Eerst!

  Overweeg jij om erectiepillen te gebruiken? Lees dit eerst! Het slikken van erectiepillen is geen lichte keuze om te maken. Erectiepillen zijn handig om een avond vol genot met je partner te kunnen beleven, maar het is niet de bedoeling (en ook zeker niet...

Geen of weinig zin in seks? Hoe komt dat?

Geen of weinig zin in seks? Hoe komt dat?

Geen of weinig zin in seks? Hoe komt dat toch? Tientallen jaren geleden waren wij mensen wat actiever op het seksuele vlak dan dat we in deze tijd zijn. Statistieken wijzen uit dat we toch minder snel en minder vaak samen het bed in duiken. Wij vinden het interessant...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.